Mobilkran for oppdrag i Bergen og omegn

Sotra Kran AS AS har mobilkran til de fleste behov, og vi har helt siden vår oppstart hatt mange ulike typer oppdrag på mobilkran til kunder i Bergen. Sotra Kran AS har gått fra å vært ett lite firma til å være en større aktør innen spesialtransport og mobilkran. En kombinasjon av prosjektledelse, engineering, dyktige mannskaper og det rette utstyret, sikrer suksess for selv de mest kompliserte operasjoner.

Tunge løft på våre mobilkraner

Sotra Kran AS har utstyr til å håndtere alle typer løfteoperasjoner og logistikkoppgaver. Vår utstyrspark omfatter alle typer kraner og transportutstyr.Sotra Kran AS har fra de største til de minste mobilkraner til disposisjon på kort varsel. Vår fleksibilitet og lange erfaring, gir våre kunder den sikkerhet de trenger for å komme til oss også ved senere anledninger.

Vi har sertifiserte førere og moderne utstyr. Vi har helt siden vår oppstart drevet med løfting, og vi har i dag spesialisert oss på levering av mobilkran i forskjellige størrelser.

Vi har følgende mobilkraner til disposisjon

Mobilkran Terex Demag AC 80

Mobilkran Liebherr LTM 1200

  • Bomlengde 72 m (+jib 5,4- 12,2 -19 -22 -26 -29 og 36 meter)
  • Høyde 4 meter/Bredde 3 meter
  • Lengde 15,30 meter/Vekt 60 tonn
  • Maks motvekt 69,1 tonn
  • Bomlenge 67meter
  • Løftediagram
  • Katalog

Mobilkran til de fleste behov

Vår lange og gode erfaring og store bilpark, gir oss muligheten til å ta de fleste oppdrag på kort varsel. Sotra Kran AS sine mobilkraner er tilgjengelig i mange størrelser og når du tar vår erfaring og tilgjengelighet i betraktning bør vi være ett naturlig valg på innhenting av tilbud og pris.

Sotra Kran AS kun 35 min fra Bergen sentrum i dag en av de største aktøren kraner og løfteutstyr.Hvis du har spørsmål til oss, eller du lurer på om Sotra Kran AS har til den mobilkranen du trenger så er vi tilgjengelig for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Sotra Kran AS

Besøksadresse:
Bleivassvegen 36
5346 ÅGOTNES
Postadresse:
Postboks 164
5363 ÅGOTNES