Semitrailer for spesialtransport i Bergen og omegn

Geir Ekren Transport AS har drevet med spesialtransport i Bergen mange år. Vi har helt siden vår oppstart, spesialisert oss i kundetilpassede løsninger og bygget opp en stor bilpark på semitrailere. Vi har nye moderne kranbiler og semitrailer til utførelse av våre transport tjenester i Bergen og omegn, og en flott stall med sjåfører som vedlikeholder disse. Kombinert med vår sterke HMS satsing gjennom alle år har vi i dag blitt en stor aktør i Bergen på spesialtransport og semitrailere.
Geir Ekren Transport AS er lokalisert på Ågotnes på Sotra, kun 35min kjøring fra Bergen sentrum. Vi har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag innen spesialtransport for mange ulike type kunder.

Innen spesialtransport utfører vi:

  • spesialoppdrag opp til 40 tonn
  • Semitrailer med uttrekk ( 4,5 meter )
  • Kan kjøre kolli opp til 20m Vår hengere er utstyrt med hjelpestyring

Fokus på kundeservice, sikkerhet og kvalitet på vår transport

Geir Ekren Transport AS ble etablert av Geir Ekren og vi har gjennom alle våre år i transport og spesialtransport bransjen, hatt fokus på at kundene skal være fornøyde. Vi har bygget firmaet jevnt opp og har i dag en stor maskingpark på semtrailere.Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et transportoppdrag i Bergen, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med spesialtransport, og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Hvis du har spørsmål til Sotra Kran AS, eller du lurer på om vi kan hjelpe deg med din spesialtransport så er vi tilgjengelig for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Sotra Kran AS

Besøksadresse:
Bleivassvegen 36
5346 ÅGOTNES
Postadresse:
Postboks 164
5363 ÅGOTNES