På jakt etter kranbil
I bergen / hordaland?

Hvis du trenger kranbil i Bergen så er Sotra Kran AS ett naturlig valg. Sotra Kran AS har drevet med utleie av kranbil til kunder siden vår oppstart, og vi har i de senere år spesialisert oss på alt innen kranbil og spesialtransport. Dette har gjort Sotra Kran AS til en av de seriøse aktørene å regne med inne i kranbil og spesialtransport i Bergen.
Våre kranbiler er moderne og i godt holdt stand, og våre sjåfører er godt kvalifiserte og sertifiserte til å bruke våre kraner. Sotra Kran AS driver etter gode HMS prinsipper og vi følger de sertifiseringskrav og sikkerhetsforskrifter som til enhver tid gjelder. Det er derfor viktig at vi tidligst mulig kontaktes ved behov for kranebil, så vi kan sikre best mulig at oppdraget blir gjennomført til rett tid og med rett og sikkert utstyr.

Sotra Kran AS er ett selskap som har fokus på stor fleksibilitet. Med det mener vi fokus på erfaring, kunnskap og høy service grad. Vår erfaring gjør at vi kan løse de fleste oppdrag innen kraner og kranbil på strak arm uten store unødvendige komplikasjoner.

Sikkerheten til våre ansatte og oppdragsgivere kommer alltid først når det gjelder bruk av kranbil, liksom alle våre andre kjøretøy vi bruker på oppdrag for kunder. Våre nye og moderne lokaler på Ågotnes på Sotra gjør at vi dekker hele Bergen på en rask og effektiv måte. Vi har i dag kranbiler i de fleste størrelser.

MOBILKRAN TIL DE FLESTE BEHOV

Om det er snakk om behov for løfting av båter eller på byggeplasser, ta kontakt med oss i Sotra Kran AS. Med vår gode erfaring og service, er du garantert en god service og at jobben blir unnagjort til avtalt tid og pris.