Mobilkran for oppdrag
i Bergen og omegn

Sotra Kran AS AS har mobilkran til de fleste behov, og vi har helt siden vår oppstart hatt mange ulike typer oppdrag på mobilkran til kunder i Bergen. Sotra Kran AS har gått fra å vært ett lite firma til å være en større aktør innen spesialtransport og mobilkran. En kombinasjon av prosjektledelse, engineering, dyktige mannskaper og det rette utstyret, sikrer suksess for selv de mest kompliserte operasjoner.

TUNGE LØFT PÅ VÅRE MOBILKRANER

Sotra Kran AS har utstyr til å håndtere alle typer løfteoperasjoner og logistikkoppgaver. Vår utstyrspark omfatter alle typer kraner og transportutstyr.Sotra Kran AS har fra de største til de minste mobilkraner til disposisjon på kort varsel. Vår fleksibilitet og lange erfaring, gir våre kunder den sikkerhet de trenger for å komme til oss også ved senere anledninger.

Vi har sertifiserte førere og moderne utstyr. Vi har helt siden vår oppstart drevet med løfting, og vi har i dag spesialisert oss på levering av mobilkran i forskjellige størrelser.

Vi har følgende Mobilkraner til disposisjon

MOBILKRAN TIL DE FLESTE BEHOV

Om det er snakk om behov for løfting av båter eller på byggeplasser, ta kontakt med oss i Sotra Kran AS. Med vår gode erfaring og service, er du garantert en god service og at jobben blir unnagjort til avtalt tid og pris.