SEMITRAILER FOR SPESIALTRANSPORT
I BERGEN OG OMEGN

Sotra Kran AS har drevet med spesialtransport i Bergen mange år. Vi har helt siden vår oppstart, spesialisert oss i kundetilpassede løsninger og bygget opp en stor bilpark på semitrailere. Vi har nye moderne kranbiler og semitrailer til utførelse av våre transport tjenester i Bergen og omegn, og en flott stall med sjåfører som vedlikeholder disse. Kombinert med vår sterke HMS satsing gjennom alle år har vi i dag blitt en stor aktør i Bergen på spesialtransport og semitrailere.

Sotra Kran AS er lokalisert på Ågotnes på Sotra, kun 35min kjøring fra Bergen sentrum. Vi har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag innen spesialtransport for mange ulike type kunder.

 

INNEN SPESIALTRANSPORT UTFØRER VI:

FOKUS PÅ KUNDESERVICE, SIKKERHET OG KVALITET PÅ VÅR TRANSPORT

Sotra Kran AS ble etablert av Geir Ekren og vi har gjennom alle våre år i transport og spesialtransport bransjen, hatt fokus på at kundene skal være fornøyde. Vi har bygget firmaet jevnt opp og har i dag en stor maskingpark på semtrailere.Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et transportoppdrag i Bergen, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med spesialtransport, og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

MOBILKRAN TIL DE FLESTE BEHOV

Om det er snakk om behov for løfting av båter eller på byggeplasser, ta kontakt med oss i Sotra Kran AS. Med vår gode erfaring og service, er du garantert en god service og at jobben blir unnagjort til avtalt tid og pris.